Mitt bästa jag?
Ja, jag kan klara det!

med bodykeys nya
måltidsersättningsbars

Läs mer
Kontrollera dina matvanor!

KÄMPA MOT LUSTEN ATT ÖVERÄTA
Ta kontroll över din vikt med
NUTRIWAY™ Appetite Controller! 

Läs mer

Nyheter

Ha roligt och håll dig i form under julen

 

Med några enkla regler kan du klara av, och till och med njuta av alla festligheter.

Läs mer

Får du i dig tillräckligt med vätska?
Med vår nya funktion är det lättare än någonsin att hålla koll på ditt vätskeintag!

Läs mer
Se videon

Du har kraften att förändra!
Medlemmar över hela världen uppnår bästa resultat, både personligen och med sin verksamhet, med bodykey by NUTRIWAY.

Se videon
Se videon

Du har kraften att förändra!
Medlemmar över hela världen uppnår bästa resultat, både personligen och med sin verksamhet, med bodykey by NUTRIWAY.

Se videon

Läs allt om bodykey
by NUTRIWAY™
och vad det kan göra för dig.

Se videon

Så lätt som att räkna till 1, 2, 3

Se videon

Alla är olika.
Vi har tagit fram en plan som passar dig.

Läs mer

Registrera dig nu

Det är lätt att registerera sig. Det enda du behöver göra är att ange den unika bodykey™-koden som finns i kartongen till det genetiska testet i bodykey-kittet, så kan du logga in på Min bodykey Online Coach.
Du hittar din unika kod i asken med det genetiska testet som finns inuti bodykey-kittet.
Detta är inte en giltig unik kod för bodykey. Kontrollera koden och försök igen.### placeholer for a server message ###
Välj det användarnamn som sedan kommer att användas för att identifiera dig i bodykey by NUTRIWAY™-programmet. Användarnamnet måste bestå av minst 6 tecken. Det får vara högst 25 tecken långt, och du kan använda valfri kombination av siffror och bokstäver.
Användarnamnet ska bestå av 6 till 25 tecken. Välj ett annat användarnamn.### placeholer for a server message ###

Har du inget bodykey-kit?


Våra produkter

Få extra stöd på din viktminskningsresa med snabbmåltider från bodykey.
Läs mer >>Beräkna ditt BMI

Använd det här enkla verktyget för att beräkna ditt BMI (body mass index) och ta reda på om du kan delta i programmet.
Läs mer >>

Så här går du med

Registrera dig nu så får du full åtkomst till Min bodykey Online Coach – här får du hjälp med din viktminskning dygnet runt. Det är lätt – ange bara den unika koden som finns i bodykey-kittet. Har du inte fått något kit?
Läs mer >>Om bodykey by NUTRIWAY™

Letar du efter ett nytt och effektivt sätt att gå ner i vikt? Vill du inte bara se bra ut utan även må bra? Har du provat olika dieter utan att lyckas?

Äntligen kommer ett viktminskningsprogram som kan hjälpa dig att uppnå dina kost- och träningsmål och få dig i bättre fysisk form. bodykey by NUTRIWAY™ är ett mycket speciellt och effektivt viktminskningsprogram, eftersom det bygger på din egen livsstil och dina genetiska anlag. Det är ett mycket effektivt sätt för dig att gå ner i vikt och må bättre.

Du börjar med bodykey by NUTRIWAY genom att ta ett genetiskt test. Dina genetiska testresultat hanteras på ett säkert sätt under fullständig sekretess. Sedan ska du besvara några frågor om din livsstil, din fitnessnivå och vilken mat du tycker bäst om.

Därefter tar experterna på bodykey by NUTRIWAY fram en personlig kost- och träningsplan som har skräddarsytts efter dina personliga behov och vad du gillar och inte gillar. Och eftersom planen är helt anpassad efter dina personliga preferenser kommer du helt säkert att uppskatta de rekommenderade recepten och måltiderna i kostplanen samtidigt som du går ner i vikt på ett effektivt sätt.

Även träningsplanen har skräddarsytts efter dina genetiska testresultat och din personliga fitnessnivå. Den innehåller de aktiviteter du gillar, vilket motiverar dig att förbli aktiv och träna tillräckligt mycket så att du kan uppnå dina viktminskningsmål. Under din viktminskningsresa kommer du att få hjälp av Min bodykey™ Online Coach som motiverar dig och ser till att du följer kost- och träningsplanen.

När du har gått ner i vikt är det naturligtvis minst lika viktigt att se till att du inte går upp i vikt igen. Det är därför som bodykey by NUTRIWAY™-programmet också fokuserar på viktkontroll. Så nu slipper du jojo-dieter - med bodykey by NUTRIWAY kan du inte bara nå din idealvikt utan också se fram emot att få behålla den.

De specialformulerade bodykey™-produkterna är också en viktig del av programmet. Istället för att äta en av dina vanliga måltider kan du nu välja mellan shakes eller bars varje dag som en del av din Kostplan. De här måltiderna är inte bara lätta och behändiga att laga till utan smakar dessutom mycket gott. Vi ger dig också rekommendationer om rätt tillskott som optimerar och stödjer din viktminskning.

bodykey by NUTRIWAY-programmet har utvecklats av ett team med forskare, näringsfysiologer och wellness-coacher i samarbete med Nutrilite Health Institute och Amway. Våra experter har mängder med know-how och lång erfarenhet av viktminskning, träning, hälsa och välbefinnande. De kommer att motivera dig under din viktminskning och hjälpa dig att kontrollera din vikt på lång sikt. Vad väntar du på? Anmäl dig nu och kom igång med bodykey by NUTRIWAY - du är bara några korta steg ifrån att nå ditt mål om att gå ner i vikt.

Om du vill ha mer information om Amway och hela vårt produktutbud kan du besöka oss på http://www.amway.se